Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Απρίλιος 2015 19:25

Το aLive στην Prolight+Sound 2015

Για ακόμα μια χρονιά το aLive θα βρίσκεται στην Φρανκφούρτη το 4ήμερο μεταξύ 15-18 Απριλίου προκειμένου να καλύψει δημοσιογραφικά τις εκθέσεις Prolight+Sound και Musikmesse 2015 που φέτος θα περιλαμβάνουν συνολικά 2.257 εκθέτες (πέρυσι βρίσκονταν 2.216 εκθέτες) από 57 χώρες. Πιο συγκεκριμένα, στη φετινή Prolight+Sound 2015 θα συμμετέχουν 928 εταιρίες ως εκθέτες σε σχέση με τις 898 που συμμετείχαν στην περυσινή έκθεση (2014). Πολλές νέες παρουσίες και προϊοντικές πρωτιές θα δούμε και φέτος στην Prolight+sound 2015 σε πολλούς τομείς, ενώ και φέτος αναμένεται να είναι η χρονιά της ψηφιακής κονσόλας όπου θα παρουσιαστούν νέες προσιτές κονσόλες, ψηφιακές ναυαρχίδες από 3 τουλάχιστον εταιρίες αλλά και αρκετά rack‑μίξερ δίχως καν επιφάνεια εργασίας και όλοι θα κληθούμε να εκτιμήσουμε αν αυτά θα αποτελέσουν ή όχι το μέλλον της μίξης.

Επίσης, η συμπίεση του κόστους και η ζήτηση για προιόντα χαμηλομεσαίας κατηγορίας τιμής είναι βέβαιο ότι θα ανδείξει για μια ακόμα χρονιά ως πρωταγωνιστές τα prosumer προϊόντα. Επίσης φέτος λέμε να τιμήσουμε περισσότερο και τη Musikmesse, τα Live, τα gigs τα τα αυτόγραφα που θα μοιράσουν κάποιοι σπουδαίοι καλεσμένοι μουσικοί και καλλιτέχνες. Πιο συγκεκριμένα μερικοί εξ’ αυτών που θα μοιράζουν αυτόγραφα θα είναι ο βιρτουόζος πιανίστας Lang Lang, ο κιθαρίστας των Black Sabbath Tony Iommi, οι pop-rockers Luxuslärm, o παγκοσμίου φήμης trance DJ Armin von Buuren και πολλοί άλλοι.

Επίσης, ένα μεγάλο highlight της Musikmesse 2015 θα είναι η έκθεση φωτογραφίας ‘In the Eye of the Rock’n’Roll Hurricane’ του διάσημου φωτογράφου των ροκ στάρς Neal Preston. Στα πλαίσια της συγκεκριμένης έκθεσης φωτογραφίας, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δεί μπροστά του σε σπάνιες αυθεντικές φωτογραφίες και τα 45 χρόνια της Ροκ Ιστορίας.

Τέλος, στη γνωστή τέντα Agora στον κεντρικό προαύλιο χώρο του Messe Frankfurt την Παρασκευή το βράδυ θα φιλοξενηθεί ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον jam night με τους Protocol II (ένα all-star project από τον ντράμερ των Toto Simon Phillips) το jazz-fusion trio των Dirty Loops από τη Σουηδία και ακόμα δυο μπάντες…

Μην ξεχάσετε να ακούσετε το demo των μεγαλύτερων συστημάτων στην Concert Sound Arena, αλλά και τα μικρότερα συστήματα στο χώρο ακροάσεων έξω από το Hall 8.0, ενώ μια ξεχωριστή εμπειρία με demos σεταρίσματος του ηχητικού και φωτιστικού συστήματος της PRG Europe θα σας περιμένει στη Festhalle Arena με τα Anya της EAW ως main PA σύστημα...
 
Ραντεβού στο Messe Frankfurt λοιπόν με όλη τη μουσική βιομηχανία…

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση